Ons profiel Djamilla van der Heijden

Djamilla van der Heijden volgde de studie Sociaal Juridische Dienstverlening aan de Hogeschool Utrecht en heeft na een aantal jaar bij diverse gemeenten te hebben gewerkt, de overstap gemaakt naar werving & selectie binnen het publieke domein. De combinatie van deze ervaring maakt dat zij zich goed kan inleven in de context bij haar opdrachtgever.

 

Opdrachtgevers ervaren haar als betrokken, betrouwbaar, communicatief vaardig en sterk verbindend.
Complexe wervingsopdrachten weet zij, met de juiste balans tussen zakelijkheid en empathie, succesvol in te vullen. Daarbij is ze gedreven, consciëntieus en op elk level een volwaardige gesprekspartner. Djamilla van der Heijden heeft een ontwikkeld gevoel voor mensen en menselijke verhoudingen, hierdoor is zij met recht een ervaren specialist te noemen.


Als generalist houdt zij voortdurend oog voor de totale context van een organisatie en stelt ze de vraag áchter de vraag. Haar drijfveer is een succesvolle en dus duurzame samenwerking tussen opdrachtgever en kandidaat te creëren. Met haar netwerk, kennis en kunde is ze breed inzetbaar op het gebied van advies, management, bemiddeling en coaching.

 

“Onder stevige tijdsdruk is het Djamilla van der Heijden gelukt om in een paar weken tijd prima kandidaten te vinden, zonder daarbij een zorgvuldige procedure uit het oog te verliezen. Het werken met haar vond ik buitengewoon plezierig: betrokken, professioneel, deskundig, zorgvuldig. Ze is duidelijk en daardoor een prettige adviseur en sparringpartner, en bovenal ervaar ik haar als een fijn mens. Van de organisatie ontvangen wij complimenten voor de manier van werken van Djamilla, deze geef ik vanzelfsprekend graag aan haar door!” 

Gerda Niemeijer, Voorzitter Raad van Toezicht Bibliotheek Rivierenland  

 

“Als adviseur heb ik Djamilla ervaren als iemand die in het hele proces haar meerwaarde bewijst. Zij staat continu in verbinding tussen de opdrachtgever en de kandidaten. Ze weet in veranderende situaties snel de verschillende belangen en posities in beeld te brengen. Voor mij als opdrachtgever is ze een belangrijke gesprekspartner, klankbord en adviseur om sleutelposities goed ingevuld te krijgen. Daarbij houdt zij rekening met de teamsamenstelling en organisatieopdracht. Succesvol heeft zij de sleutelfuncties binnen onze organisatie ingevuld, wat nu samen een sterk MT vormt.”