Waarom wij

Wij, Van Ham & Van der Heijden, brengen veel ervaring mee op het terrein van werving, selectie en advies voor toezichthouders, directie- en managementfuncties in het publieke domein. Met passie doen we ons werk en bieden net dat andere élan aan onze opdrachtgevers en kandidaten. Wij zijn scherp, eerlijk en weten als geen ander hoe een geslaagde werving tot stand komt. Door altijd op zoek te gaan naar de vraag áchter de vraag kunnen wij tot een helder advies komen zodat er met betrokkenheid van velen een gedragen keuze wordt gemaakt. Dit vraagt om verbinding en samenwerking. 


Als bevlogen professionals die graag werken vanuit een gedegen basis, weten we als geen ander wat er nodig is om de best passende beweging en verandering vanuit ons vak en onze rol tot stand te brengen. Dit vraagt om het juiste gevoel en begeleiding van opdrachtgevers en kandidaten. Daarnaast vragen de trends en ontwikkelingen binnen het publieke domein om een strak, kwalitatief goed, eigentijds en zorgvuldig selectieproces.
Hoe wij dat doen? Geen vast patroon maar iedere keer een op maat gemaakte werkwijze die aansluit bij de opdracht.

 

We zijn benieuwd naar uw vragen en of wij een rol kunnen spelen bij het beantwoorden hiervan. Dit vanuit de overtuiging dat de mens in de organisatie de drijvende kracht is en blijft. Het is juist diezelfde mens die ons continu inspiratie, richting en energie geeft. Dit maakt dat wij ook na plaatsing betrokken blijven bij onze relatie en geplaatste professional.